• Варна
  16°
  разкъсана облачност
  Влажност: 87%
  Варненският общински съвет ще заседава извънредно на 14 май
  Facebook Google Twitter LinkedIn Reddit

  Сесията ще е онлайн

  Варненският общински съвет ще заседава извънредно на 14 април – сряда, като сесията ще започне в 10:30 часа. Заседанието отново ще се проведе онлайн във връзка със спазване на противоепидемичните мерки и ще бъде предавано пряко чрез YouTube канала на местния парламент.

  Първа точка в дневния ред е възстановяване на пътя в района на свлачището Трифон Зарезан. Това е и панорамният път към Златни пясъци, който е затворен повече от 16 години. Рехабилитацията му ще бъде осъществена съвместно с Агенция Пътна инфраструктура. По всеобщо мнение успешното реализиране на иницативата ще окаже благотворно влияние на туризма, както и на инфраструктурата и безопазното пътуване на живущите в региона, а не на последно място укрепването ще е важно противодействие на свлачищните процеси там.

  Следващата точка от дневния ред касае наредбата за записване и отписване на деца от общинските детски градини, а в последната точка съветниците ще разгледат въпроса с избор на представител на община Варна в общото събрание на акционерите на МБАЛ “Света Анна” – Варна.

   

  Вашият коментар

  Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

  info @ varnautre.bg

  За Varnautre.bg