• Варна
  16°
  разкъсана облачност
  Влажност: 87%
  14 медала за СКТМ “Комфорт” от Държавното до 12 години
  Facebook Google Twitter LinkedIn Reddit

  За втора поредна година Мирослав Шмидт заслужи 3 златни отличия – индивидуално, на двойки и смесени двойки

  С 14 медала се завърнаха от Държавното индивидуално първенство до 12 години в Панагюрище състезателите на варненския клуб по тенис на маса “Комфорт”. 5 от отличията са златни, 4 сребърни и 5 бронзови.

  За втора поредна година 9-годишният Мирослав Шмидт завоюва три златни медала от шампионата – индивидуално, на двойки и смесени двойки. Припомняме, че и през тази година той е номиниран за отличията на Бербатов за успели деца на България, след като през миналата година беше сред лауреатите.

  Вицешампион индивидуално от държавното в Панагюрище е 11-годишният Людмил Димитров, който стана и шампион на двойки, заедно с Мирослав Шмидт, както и сребърен медалист на семесени двойки заедно с Нина Николова от Перник.

  Неговият по-малък брат Виктор за втора поредна година се нареди сред медалистите с бронзово отличие в индивидуалното състезание, сребърен медал на двойки с Мартин Симеонов от Плевен и бронзов медал на смесени двойки с Лила Лъвчиева от Русе.

  11-годишната Анна Гудеманова стана вицешампионка в индивидуалното състезание при момичетата и бронзова медалистка в смесените двойки с Мартин Симеонов от Плевен.

  Бронзов медал за СКТМ “Комфорт” заслужи и Тома Николаев, който зае третото място на двойки с Берк Рида от Русе.

  Варненският СКТМ “Комфорт” стана шампион в отборното подреждане при момчетата и бронзов медалист при момичетата.

  Силно представяне за клуба записаха също 10-годишният Данаил Кирилов, който се класира в първите 8 на смесени двойки и в първите 16 в индивидуалната надпревара,

  както и най-малките момичета на клуба – 9-годишната Полина Енчева – класирала се в първите 16, 8-годишната Белослава Балканска и 10-годишните Самара Чуктай и София Стефанова, които допринесоха за успеха в отборното представяне, което беше определено на базата на най-предно класираните 3 състезатели от всеки клуб, уточняват от СКТМ “Комфорт”.

  “Благодаря на целия треньорски екип, родителите и ръководителите на клуба, както и на нашия официален спонсор, който ни подкрепя вече толкова години”, написа в социалните мрежи главният треньор на СКТМ “Комфорт” Стоян Поппетров.

  Вашият коментар

  Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

  info @ varnautre.bg

  За Varnautre.bg