Жена от Кнежа е в неизвестност вече повече от седмица

Майка й и сестра й правят всичко възможно да я намерят, но от нея до момента няма никаква следа

Жена от Кнежа е в неизвестност вече повече от седмица. Майка й и сестра й правят всичко възможно да я намерят, но от нея до момента няма никаква следа. 52-годишната Илиана Христова не е взела дори личната си карта. Според близките й няма и пари у себе си.

"Дойде във вторник на обяд, беше спокойна. Нямаше никакви признаци да се е случило нещо лошо. Следобед си тръгна и оттогава нищо не знам. Внукът ми каза, че тя се е прибрала и се е скарала с мъжа си и той й казал да връща при мен. Дъщеря ми е излязла, но не е идвала при мен. Оттогава я няма”, разказа в ефира на Нова тв Радка Ангелова, майка на изчезналата жена.

"Аз знам, че сестра ми и съпругът й имаха скандали постоянно. Стигало се и до побой. В сряда следобед племенника ми се обади и я търсеше при мен. Попитах го какво е станало и той каза, че майка му я няма от вторник вечерта. Зетят ми обясни, че е имало скандал, тя го е ударила с хляб, а той й ударил шамар. Тогава тя излязла”, каза Детелина Венциславова, сестра на изчезналата.

Съпругът на жената отказа да застане пред камера и обясни, че очаква полицията да си свърши работата.

"Провеждаме редица издирвателни мероприятия. Проверени са множество адреси. Към момента няма следа”, каза инспектор Калин Добрев, началник на РУ-Кнежа към ОД на МВР-Плевен.