• Варна
  16°
  разкъсана облачност
  Влажност: 87%
  Атанасов: Нямам контакти със Слави Трифонов
  Facebook Google Twitter LinkedIn Reddit

  Цецка Бачева заяви, че ДБ не може да даде безусловна подкрепа на един бъдещ кабинет

  „Нашата основна цел е възстановяването на парламентарната република. От 3 години говорим за това“. Това заяви съпредседателят на „Демократична България“ Атанас Атанасов.

  Атанасов заяви, че няма контакти със Слави Трифонов.

  „Намираме се в много тежка криза – социална, икономическа, здравна. България има нужда от управление. Предстои да вземем важни решения по плана за възстановяване на страната“. Това заяви Цецка Бачева, което е предложението на „Демократична България“ за заместник-председател на НС.

  „Нека първо да видим какво ще каже Слави Трифонов и да видим какво ще е тяхното предложение, тогава ще решим дали да участваме в един бъдещ кабинет“, каза тя пред БНТ.

  Бачева заяви, че „Демократична България“ не може да даде безусловна подкрепа на един бъдещ кабинет. Тя ще бъде свързана с най-важните неща, които трябва да се постигнат от едно бъдещо правителство.

  Не сме водили преговори с „Има такъв народ“ в смисъл на структурирани политически разговори. Това заяви Христо Иванов, съпредседател на „Демократична България“.

  Иванов посочи, че тяхната формация има ясни предизборни ангажименти и програма, към които ще се придържа. Той определи съдебната реформа като един от важните приоритети, които трябва да се обсъжда от това НС.

  Вашият коментар

  Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

  info @ varnautre.bg

  За Varnautre.bg