• Варна
  16°
  разкъсана облачност
  Влажност: 87%
  Започват редовните парламентарни заседания
  Facebook Google Twitter LinkedIn Reddit

  От днес започват редовните парламентарни заседания. Депутатите се събират от 10:00 часа, отново в сградата на площад „Народно събрание“.

  В програмата на депутатите като първа точка е записано създаването на временна комисия, която да направи ревизия на изразходваните средства от Министерския съвет, министерствата, държавните органи, предприятията и дружествата с повече от 50 на сто държавно участие през последните 4 години.

  Вчера след председателски съвет стана ясно, че в дневния ред на днешното пленарно заседание са включени предложения на парламентарната група „Изправи се! Мутри вън!“, едното от които за изслушване на премиера в оставка Бойко Борисов по Плана за възстановяване и устойчивост, който трябва да бъде представен пред Европейската комисия.

  „В 9 часа искам да депозирате в деловодството на парламента Плана за възстановяване, ако искат да го приемат, ако искат да го отхвърлят, ако искат да го надградят. Тъй като Томислав Дончев е събирателният образ на този план, може да го разясни на всеки, който пожелае, ако искат да си направят нов план“, заяви вчера Бойко Борисов. Той обяви, че излиза в отпуск, за да подготви проектокабинета на ГЕРБ, който трябва да предложи след връчване на мандат от президента.

  Вашият коментар

  Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

  info @ varnautre.bg

  За Varnautre.bg