• Варна
  16°
  разкъсана облачност
  Влажност: 87%
  Маноил Манев: ГЕРБ не се притеснява от парламентарна ревизия
  Facebook Google Twitter LinkedIn Reddit

  Планът за възстановяване и развитие ще бъде внесен в парламента, премиерът се е разпоредил за това, „но защо се стигна до това разпореждане, нали всичко създадено от ГЕРБ е лошо“, каза пред bTV депутатът от ГЕРБ Маноил Манев.

  „Не се притеснявам от ревизия на кабинета. Напротив, ще направим ревизия. Продължава да се изключва, че като се прави ревизия с парламентарна комисия, вътре ще има някой, който не участва. Няма такова нещо. Парламентарната комисия се съставя от всички парламентарно представени партии. Тази комисия ще направи ревизия. С удоволствие ще направим ревизия на много неща, които са се случвали“, заяви депутатът Маноил Манев.

  По неговите думи ГЕРБ не се чувства в изолация заради „някакво антиГЕРБ мнозинство на забравени лица“, „партията има ангажимент към хората, които са ни подкрепили“ и „не може да бъде срещу българския народ“, а останалото „са математически изчисления между партийни централи“.

  Според депутата от ГЕРБ изборът на Ива Митева за председател на Народното събрание е нарушение на „парламентарните принципи и традиции“, според които начело на парламента трябва да е представител на партията с най-много народни представители.

  Манев смята, че отсъствието на Бойко Борисов от първото заседание на парламента е било разбираемо предвид „уличния език“ в пленарната зала: „И аз бих си спестил тази гнус“.

  Вашият коментар

  Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

  info @ varnautre.bg

  За Varnautre.bg