• Варна
  16°
  разкъсана облачност
  Влажност: 87%
  Три представления на премиерния спектакъл “Трите прасенца” днес
  Facebook Google Twitter LinkedIn Reddit

  Отменя се “Дядовото дворче” от 11 часа, билетите ще важат за “Трите прасенца”

  Промени в програмата си за днешния ден направи Държавният куклен театър във Варна поради засиления интерес към премиерния спектакъл “Трите прасенца”. Вместо предварително обявеното едно представление от 12 часа, ще бъдат изиграни цели три – от 11, 12 и 13 часа, съобщават от екипа на театъра.

  Това налага да бъде отменен спектакълът “Дядовото дворче”, който трябваше да се изиграе от 11 часа в закритата зала на кукления театър. Билетите, закупени за него, ще важат за “Трите прасенца” в същия час, уверяват от екипа на театъра.

  Автор и режисьор на спектакъла “Трите прасенца” е Вера Стойкова, сценографията е на Адриана Добрева и Венцислав Марков, музиката – на Иван Кръстев, а в ролите са актьорите Иван Шумаров, Даниел Добрев, Валентин Митев-син, Боян Стоянов, Красимир Добрев, Галин Гинев, Таня Жекова, Веселина Калчева, Евгения Василева.

  “Помогнете на трите прасенца да построят къщичките си и ги спасете от вълка, влезте заедно с тях в приказката и сами ще станете нейни герои”, призовават от екипа на театъра. Децата ще бъдат посрещнати от Горската фея и нейните помощнички Птички-гургулички. Игрите продължават по мостчето над реката, между цъфналите дръвчета, покрай Дърваря и Плашилото, та чак до края на приказката!

  Вашият коментар

  Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

  info @ varnautre.bg

  За Varnautre.bg