• Варна
  16°
  разкъсана облачност
  Влажност: 87%
  Десислава Атанасова към Радев: Очаквахме поне да ни поздравите, г-н президент
  Facebook Google Twitter LinkedIn Reddit


  „Не ни е страх нито от проверки, нито от ревизии, нито от служебен кабинет, нито от нови избори“, обявиха ГЕРБ на Румен Радев.

  Започнаха консултациите между президента Румен Радев и парламентарно представените партии. Първи на консултация на „Дондуков“ 2 влязоха Даниел Митов, Томислав Дончева и Десислава Атанасова от ГЕРБ.

  „Очаквахме поне да ни поздравите, г-н президент. ГЕРБ като първата политическа сила се явява тук с ясната отговорност, че пред държавата ни има множество предизвикателства. Очакваме, че в НС ще има не само демонстрация на сила, защото е очевидно, че ГЕРБ явно ще е в опозиция. Ние сме готови с предложения за състав на МС“, заяви Десислава Атанасова.

  „Ние сме готови и за опозиция, и за управление, и за служебно правителство. Не ни е страх нито от проверки, нито от ревизии, нито от служебен кабинет, нито от нови избори. Очаквам, че патосът в НС ще отмине и ще станем по прагматични“, заявиха от ГЕРБ.

  Радев обяви на ГЕРБ, че отговорността тегне над тях докато не предават ключовете от кабинетите на следващите.

  „Аз призовавам всички да работят изцяло в рамките на своята отговорност. Искам да разсея спекулации, че бързам със служебен кабинет. Моята загриженост да не се приема като припряност“, апелира Радев.

  Вашият коментар

  Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

  info @ varnautre.bg

  За Varnautre.bg