• Варна
  16°
  разкъсана облачност
  Влажност: 87%
  Над 20 състезатели спечелиха награди в поредния турнир от Обединена “АНДРО ЛИГА” във Варна
  Facebook Google Twitter LinkedIn Reddit

  Следващият кръг ще е на 16 май

  23-ма състезатели си тръгнаха с награди от поредния аматьорски турнир по тенис на маса от Обединена “АНДРО ЛИГА” във Варна, съобщават организаторите от СКТМ “Комфорт”. В надпреварата се включиха 46 участника от 8 града, които си разпределиха общо 35 награди. Първите осем в крайното подреждане получиха и бутилка бяло вино от варненска изба.

  Шампион в турнира стана Георги Василев, втори се нареди Тихомир Мичев, следвани от Дамла Хасанова и Мартин Кънчев. Местата от пето до осмо заеха Виктор Димчев, Мирослав Шмидт, Александър Кирилов и Павел Еленов. На позициите от 9 до 16 се наредиха Виктор Тодоров, Борис Димитров, Янко Димитров, Иван Герчев, Велислав Георгиев, Женя Тодорова, Александър Димитров и Славомир Боянов.

  Специалните награди на организаторите от СКТМ “КОМФОРТ” получиха Димитър Димитров – Пърпъла, който бе отличен като най-атрактивен ветеран и Александър Кирилов, заслужил признанието за най-перспективен състезател до 18 години.

  Много положителни емоции и изключително запомнящи се мачове – това е равносметката от турнира, коментира за Varnautre.bg Стоян Поппетров, който е главен треньор в СКТМ “Комфорт” и основен организатор на проявата.

  Четвъртият кръг от Обединена “АНДРО ЛИГА” ще е на 16 май.

   

  Вашият коментар

  Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

  info @ varnautre.bg

  За Varnautre.bg