• Варна
  16°
  разкъсана облачност
  Влажност: 87%
  8 истини за зодия Телец
  Facebook Google Twitter LinkedIn Reddit

  Характерните черти за родените между 21 април и 20 май разкрива астрологът Емалена Николова от AstroTime 

  Ако сте родени между 21 април и 20 май, вашият слънчев знак е Телец.

  8 истини за представителите на зодията разкрива астрологът Емалена Николова от AstroTime .

  ♉️ Телецът е изключително лоялна зодия
  Зодия Телец е първия неподвижен знак в зодиака, който се стреми към стабилност във всичко, което гради. Лоялността е нещо много важно за представителите на тази зодия и с времето тези хора доказват своята последователност в отношенията в брака и с приятелите си. Но, за да заслужите тази отдаденост на Телеца, той първо ще ви е преценил доколко вие сте такъв човек. Двуличните характери са нещо, което дразни изконно земните телета.

  ♉️ Не споделя често
  Зодия Телец има мек и обран характер. Рядко бихте видели Телец да се изкаже прекалено остро и нетактично в среда от много хора. Не обичат да споделят личния си живот пред всеки. Затова прекалено директни въпроси биха ги подразнили. Телецът обича да анализира за себе си ситуацията и хората и често изглежда по-мълчалив от обикновено. Опитите да го изкарате извън зоната му на комфорт би довело до още по-голяма дистанция от вас или не дай си боже до изблик на гняв.

  ♉️ Не следва чуждо мнение
  Телецът би ви изслушал, но едва ли вашето мнение ще повлияе по някакъв начин на плановете му. Тази зодия е фокусирана върху собствения си живот и гледа да е постоянно заето с някаква работа.

  ♉️ Вродена финансова култура
  Знакът, който е най-пряко обвързан с материята, притежанията и парите, това е Телец. Още от ранна възраст този знак има отношение към парите и в по-късните си години хората знаят как да печелят по един или друг начин. Мотивацията на Телеца е силна, когато става въпрос за постигане на финансова сигурност. Притежава упорит и работлив характер, който в даден момент винаги се отплаща. Тази зодия винаги ще намери начин да подобри комфорта си и на финала вие ще се чудите как е успял да го постигне.

  ♉️ Обича лукс, изкуство и хубава храна
  Телецът обича да задоволява всички сетива. Да, обича всичко, което е стилно, вкусно, красиво.. Това е знак, който оценява изкуството и би инвестирал в красиви картини или вещи, които да подобрят комфорта му и да се наслаждава да ги гледа.

  ♉️ Талант и артистични данни
  Телецът често има таланти, все пак е управляван от планетата Венера. Често представителите имат много артистични заложби. Могат да бъдат много добри и в професии, свързани с интериорен дизайн. От това как се облича до това какво твори, ще забележите носещата се хармонията.

  ♉️ Защо телецът е толкова упорит и инатлив
  Телецът е доста информиран. Когато този знак говори, то това не са празни приказки. Преди да предприеме някакво действие, е отделил много време, за да проучи в детайли нещата. Взима бавно решения и когато го направи, трудно ще промени мнението си. Все пак това е фиксиран знак, който предпочита да върви по вече отъпкана пътека. Много е трудно рязко да зареждат някаква идея, план, убеждение и да тръгнат по съвършено нов и несигурен път.

  ♉️ Интимността е от съществено значение в отношенията
  Телецът е нежен и грижовен. Обича да усеща своя партньор и интимността е важна за него. Ако са романтично настроение към вас, тези представители могат да направят всичко, за да ви доставят удоволствие и да ви разглезят.

  Вашият коментар

  Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

  info @ varnautre.bg

  За Varnautre.bg