• Варна
  16°
  разкъсана облачност
  Влажност: 87%
  Слави Трифонов: Антоанета Стефанова е кандидатът ни за премиер, тя ще върне мандата веднага
  Facebook Google Twitter LinkedIn Reddit

  „Има такъв народ“ предлага световния шампион по шах Антоанета Стефанова за министър-председател. Това написа Слави Трифонов във Фейсбук. Тя обаче веднага ще върне мандата, написа още Трифонов. Причината – „Има такъв народ” няма необходимия брой депутати или партньори, за да състави правителство.

  Ето и цялата публикация:

  „За наша радост има българи, които ни карат да се гордеем. Пред света. Ето например, имаме двама световни шампиони по шах. Веселин Топалов и Антоанета Стефанова. Световните шампиони по шах са обожествявани по света. За тях се пишат книги, правят се филми и имената им са изписани със златни букви в световната история. И ние имаме двама.

  Нашето предложение за министър-председател е световният шампион по шах Антоанета Стефанова. Тя има икономическо образование и говори пет езика. Сравненията, размислите и изводите оставям на вас.

  Разбира се, Антоанета Стефанова веднага ще върне мандата. Веднага. На секундата. Защото „Има такъв народ” няма необходимия брой депутати или партньори, за да състави правителство. Стабилно правителство. Предлаганата подкрепа е от политически субекти, които са вредни, алчни и доказано компрометирани. И това тяхното не е подкрепа, а зависимост.

  Така че Антоанета Стефанова ще приеме мандата с уважение и веднага ще го върне. Законът, Конституцията и демокрацията ни дават възможност да направим по-добър избор.“

  За наша радост има българи, които ни карат да се гордеем. Пред света. Ето например, имаме двама световни шампиони по…

  Публикувахте от Слави Т. Трифонов в Неделя, 25 април 2021 г.

  Вашият коментар

  Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

  info @ varnautre.bg

  За Varnautre.bg