• Варна
  16°
  разкъсана облачност
  Влажност: 87%
  Конференция “Медиацията в различни обществени сфери” ще се проведе във Варна
  Facebook Google Twitter LinkedIn Reddit

  Национална конференция “Медиацията в различни обществени сфери” ще се проведе във Варна. Идеята на научния форум е да даде поле за дебати, дискусии и изнасяне на научни разработки и практически становища свързани с медиацията в четири от значимите обществени сфери- образование, здравеопазване, съдебна система и публичен сектор. Засягат се актуални проблеми на медиацията, които ще бъдат обект на обсъждане и предложения към компетентните институции с цел разширяване приложното поле на медиацията и по-голяма ефективност.

  Предвид националният си формат, участието във форума може да бъде присъствено или дистанционно, като на участниците ще бъде предоставена възможност за различни начини на представяне, дискутиране и споделяне на опит и експертиза.

  Събитието събира под един покрив представители на държавната и местната власт, представители на съдебните институции, адвокатските колегии, университетската общност, представители от основното и средното образование, неправителствените организации и бизнес организации, медиатори, експерти по преговори и управление на конфликти и др.

  Конференцията се организира от Институт „Итера“, Университетски център по медиация- ИУ-Варна и Камара на медиаторите в България.

  Форумът ще се проведе на  11.05.2021 г. от 10 ч. в зала 1 на ИУ и чрез видеоконферентна връзка.

  Вашият коментар

  Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

  info @ varnautre.bg

  За Varnautre.bg