• Варна
  16°
  разкъсана облачност
  Влажност: 87%
  Мая Манолова: Имаше място за разговори и кабинет с ясни задачи, но кратък хоризонт
  Facebook Google Twitter LinkedIn Reddit

  Според нея избори направени от служебен кабинет не са нещо лошо

  „Слави Трифонов ясно каза аргументите си. Той обяви, че е невъзможно дългосрочно управление. Ако питате мен, имаше място за разговори, за кабинет със списък от задачи, с ясно поставени цели, но с кратък хоризонт“, каза пред Нова телевизия лидерката на „Изправи се! Мутри вън“ Мая Манолова.

  Антоанета Стефанова е „достойна за уважение шампионка по шах“, добави Манолова.

  Според нея, ако БСП внесе предложение за кабинет в парламента, няма да получат подкрепа на нито една партия на протеста, единствено от ГЕРБ и ДПС.

  Според нея избори направени от служебен кабинет не са нещо лошо, а дори гарант за това, че няма да бъдат откраднати гласове.

  Тя настоя за гласуване по пощата и дистанционно електронно гласуване и обясни, че досега винаги е имало таван, над който не са скачали избирателите в Турция.

  „Призовавам Борисов да спре да се занимава с квалификации за един или друг политик, а да се заеме с проблемите пред нацията – плана за възстановяване и устойчивост. Поискахме той да влезе в парламента. Ще задължим Борисов да внесе плана до 30 април в ЕК. Няма да позволим да провали този шанс за бизнеса“, каза Мая Манолова и добави: „Отговорността е негова незабавно да си свърши работата. Когато Борисов се гавреше 44-ия парламент и унижаваше председателя на НС, нямаше разделение на властите. Беше нужно с мораториума да се сложи усмирителна риза на Борисов, да се ограничат харчовете“, каза разпалено лидерката на ИМВ.

  Утре тя обеща, че ще настоява в НС да се разгледа предложението ѝ да бъде намалена депутатската заплата на средна за страната.

  Тази седмица пък щяла да иска да бъде изслушан председателят на КЕВР за повишаването на цени на парното и на тока.

  Вашият коментар

  Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

  info @ varnautre.bg

  За Varnautre.bg