• Варна
  16°
  разкъсана облачност
  Влажност: 87%
  Пълнолуние в най-интензивния знак на зодиака – Скорпион
  Facebook Google Twitter LinkedIn Reddit

  По време на тази фаза всички хора са превъзбудени, емоциите и чувствата се засилват, отбелязва  астрологът Емалена Николова от AstroTime 

  Пълнолунието е моментът на кулминация, когато Луната и Слънцето застанат едно срещу друго. По време на тази фаза всички хора се чувстват превъзбудени, емоциите и чувствата се засилват. Луната ясно отразява слънчевата светлина и всеки един от нас ще види отражение на действията си и намеренията си. Всички скрито в подсъзнанието ще изплува нагоре. Цялата енергия на Пълнолуние се случва на фона на оста между най-интензивния знак Скорпион и знакът, обвързан с ценностната система и материята – Телец. Противопоставянето на тези два знака е идеята да се балансира между емоционалната и физическа сигурност в живота. Време е да се освободите от товар, който ви пречи. Луната в Скорпион е много интензивна и всяка промяна се изживява по-драматично. Възможно е да се пробудят у нас страхове, отрицателни мисли, депресивни състояния. Важно е да запомните, че приливът на скорпионската луна е временен и до няколко дни всичко ще утихне. Не прибързвайте с емоционални действия. Двата знака Телец и Скорпион имат отношение към психиката и тялото, материални въпроси, ценностната система. Днес и утре не се препоръчват извършване на медицински интервенции и употреба на вещества, които могат да замъглят трезвата преценка.

  👉 Прогноза според зодията или асцендента предлага астрологът Емалена Николова от AstroTime 

  ♈️ Зодия или асцендент Овен- не е добре да се предприемат в следващите дни прибързани и нови решения, свързани с инвестиции или акции. По скоро изплатете дългове, кредити или заеми, ако имате такива. Възможно е да се появи ескалация по отношение на вашия партньор кой колко инвестира и дава във връзката. Неща, които са били в сянка сега излизат на дневен ред.

  ♉️ Зодия или асцендент Телец – по време на Пълнолунието е възможно да разберете кой или какво вече няма място в живота ви. Партньорските отношения излизат на преден план, като това включва както романтичните отношения, така и бизнес отношения, договори, съдружия, съдебни процеси. Картите са във ваши ръце.

  ♊️ Зодия или асцендент Близнаци – акцент се поставя върху вашата работа и задължения, които имате. Време е да видите резултатите от проект, който сте започнали преди време. Не е изключено да се появи напрежение между колеги или подчинени. Важно е да обърнете сериозно внимание на вашето здраве и хранителен режим.

  Зодия или асцендент Рак – в романтичните ви отношения и връзки ще ескалират повече емоции. Не е изключено да излязат на повърхността някои дълбоки и интимни желания или страхове с вашия партньор. Пълнолунието дава възможност да трансформирате любовта си и да освободите място за нещо ново. Ако имате идея, запишете я!

  ♌️ Зодия или асцендент Лъв – време да се освободите от товар, който се е появил във вашия дом и семейни отношения. Не е изключено Пълнолунието в Скорпион да ви върне към стари спомени от детството или с родителите ви, с които да се справите. При някои от вас ще се появят резултати или приключване на тема, свързана с имот.

  ♍️ Зодия или асцендент Дева – трябва да бъдете по-внимателни в комуникацията си хората от близкото обкръжение. В противен случай може да ескалира излишно напрежение и да прекратите взаимоотношенията си. Възможно е да проявите интерес и да търсите информация, свързана с психология, окултни науки. Бъдете предпазливи на пътя!

  ♎️ Зодия или асцендент Везни – трябва да внимавате с вашите финанси. Пълнолунието ще хвърли яснота дали е време да промените начина, по който печелите пари и за какво трябва да харчите. Възможно е да се появят някои непланирани разходи, които да ви разтревожат. Но е време да преоцените доходите и активите си.

  ♏️ Зодия или асцендент Скорпион – вие най-интензивно ще усетите Пълнолунието. Време е да трансформирате голяма част от вашия живот. Следва да приключите нещо, което ви е пречело доста време и да освободите място за нови неща. Можете да станете по-осъзнати и да видите себе си в изцяло нова светлина.

  ♐️ Зодия или асцендент Стрелец – при някои от вас може да се отключат някои психични възможности, интуицията да расте и да имате специфични сънища, които да са знакови. Не е изключено да излязат някои заровени теми в подсъзнанието на преден план. Занимания с медитация, психология, йога ще ви бъдат изключително полезни.

  ♑️ Зодия или асцендент Козирог – Някой планове може да се променят внезапно, но пълнолунието дава възможност да прецизирате целите си, за да извлечете максимума от тях. Акцент се поставя и върху взаимоотношенията ви с приятели, социални контакти и не е изключено да прекратите отношения с тези, които нямат място в живота ви.

  ♒️ Зодия или асцендент Водолей – това Пълнолуние ще насочи вниманието ви върху кариерното развитие и социалния статус. Възможно е да имате някои сблъсъци с шефове, висшестоящи личности или с някой от родителите ви. На емоционален план ще се чувствате неудовлетворени и ще се искате да коригирате или промените изцяло вашите бизнес планове и професионални умения.

  ♓️ Зодия или асцендент Риби – Пълнолунието осветява всичко, което не сте виждали преди, може да се чувствате несигурни в посоката, в която е поел животът ви. Вашата духовност може да претърпи промяна.Но периодът ще ви подтикне да търсите и изучавате нови неща, които да ви помогнат да постигнете целите ви. Сега може да получите яснота по въпроси, свързани с далечни пътувания и отношения с хора от чужбина.

   

   

   

  Вашият коментар

  Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

  info @ varnautre.bg

  За Varnautre.bg