• Варна
  16°
  разкъсана облачност
  Влажност: 87%
  Борисов:Вкараха ни в тежка политическа криза, затова Радев потърква ръце (видео)
  Facebook Google Twitter LinkedIn Reddit
  Снимка:Кадър live stream

  “Вкараха ни в тежка политическа криза, затова Радев потърква ръце, защото служебното правителство ще остане докато той каже. За една шепа парички онези хора са предали Господа, а тези предадоха мечтите, очакванията на много хора. Всичко сме направили, но не им стига. Искат диктатура, абсолютно мнозинство, но няма да го постигнат. Това заяви премиерът в оставка Бойко Борисов на заседание на Министерски съвет, което бе излъчвано на живо във Фейсбук.

  “За съжаление по нито една тема нямаме реален опонент. Скриха се, отново не показаха на хората какво правят. Единствено се водят от злобата и от своята некадърност. И колкото по-виждат, че са некомпетентни, че са неподготвени да управляват, толкова по-злобни стават”, допълни той.

  Борисов обяви, че е възложил на Томислав Дончев да започне консултациите със службите на ЕК за окончателното изпращане на Плана за възстановяване и устойчивост.

  “Поредните им лъжи вече станаха факт. Никой не предложи план, всички се вторачиха да услугват на Радев, да му променят кодексите без изобщо да се занимават с ежедневието на хората “, изтъкна Борисов.

  Благодаря на всички министри, че сте толкова отговорни и продължавате да действате. Понеже имаме проекта за Национален план за възстановяване и устойчивост на България. Изключително важен е и видяхме, че други планове няма. Няма и разумно предложение, допълни той.

  Вашият коментар

  Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

  info @ varnautre.bg

  За Varnautre.bg