• Варна
  16°
  разкъсана облачност
  Влажност: 87%
  Община Варна ще финансира младежки проекти за 17-а поредна година
  Facebook Google Twitter LinkedIn Reddit

  Приоритетите тази година са – младежко предприемачество; опазване на околната среда; здравословен начин на живот

  За седемнадесета поредна година дирекция „Образование и младежки дейности“ към Община Варна ще финансира младежки проекти на неправителствени организации по програма „Младежки дейности”. Могат да кандидатстват организации, които са регистрирани по Закона за юридическите лица с нестопанска цел в обществена полза, национално представени младежки организации (с клон или секция на територията на община Варна).

  Приоритетите тази година са – младежко предприемачество; опазване на околната среда; здравословен начин на живот. Всяка неправителствена организация има право да кандидатства с едно проектно предложение на стойност до 8 000 лв. То трябва да е с продължителност – минимум три месеца и да обхваща периода от 1-ви юли до 15-ти октомври 2021 г.

  Електронната платформа за подаване на проектни предложения e достъпна на https://platform.is-vn.bg. На платформата са публикувани – Наредба за условията и реда за финансово подпомагане на младежки проекти; указания за подаване и отчитане на проектните предложения; всички изискуеми документи за кандидатстване по дейност „Младежки проекти 2021”. Срокът за кандидатстване е до 23:59 часа на 16 май 2021 г.

  Вашият коментар

  Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

  info @ varnautre.bg

  За Varnautre.bg