• Варна
  16°
  разкъсана облачност
  Влажност: 87%
  Борисов:Въпреки кризата не спряхме нито един от големите инфраструктурни обекти в страната (видео)
  Facebook Google Twitter LinkedIn Reddit
  Снимка:Кадър

  Въпреки кризата не спряхме нито един от големите инфраструктурни обекти в страната, това обяви премиерът в оставка Бойко Борисов. Той благодари на министрите за направеното през изминалия мандат.

  “Всички колеги работят до последния момент. През последните 4 години бяха реализирани много успешни политики във всички сфери”, каза Борисов. В здравеопазването бяха положени много усилия за борба с коронавируса. Имаме вече достатъчно налични ваксини и вярвам, че много скоро пандемията ще бъде преодоляна, подчерта премиерът в оставка.

  “Милиарди левове отпуснахме в социалната сфера. Повишихме пенсиите и 10 месеца подред предоставяхме в кризата по 50 лева на възрастните хора. Увеличихме двойно заплатите на учителите, много се направи за възнагражденията на военните и за обновяването на въоръжените сили”, заяви още Борисов.

  По думите му, за развитието на държавата е важно да има реални решения и предложения, с които занапред да се надгражда постигнатото. “В настоящия момент от нашите опоненти виждам само популизъм”, изтъкна той.

   

  Вашият коментар

  Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

  info @ varnautre.bg

  За Varnautre.bg