• Варна
  16°
  разкъсана облачност
  Влажност: 87%
  Борисов за „свидетеля“ на Манолова: Не го познавам, това са подгрети манджи
  Facebook Google Twitter LinkedIn Reddit

  Това е единственият начин да прикрият некомпетентността си, подчерта премиерът в оставка

  „Подгрети манджи, стари. Това е единственият начин да прикрият некомпетентността си“, така премиерът в оставка коментира скандалите в Комисията по ревизия и „свидетеля“ на Мая Манолова – Светослав Илчовски.

  „Закрита комисия се предава по интернет. Сега навързах защо Радев бави правителството. Не го познавам г-н Илчовски. Аз се занимавам с политика и коментирам политически действия“, подчерта министър-председателят в оставка.

  „Всяка стъпка им знам, затова се готвим с още по-голяма сила да се врежем в тях. Една година се занимаваха с това и ги пребихме със 75 депутати. Да продължават така, това да им е предизборната кампания.

  Платили са на хора да излизат и да говорят. Те и кошаревски свидетели ще намерят“, каза още Борисов на брифинга.

  „Аз очаквах за месец и половина управление на тези хора, да видя нещо, свързано с управлението. Единственото, което чух, е как ще носят някакви „разследващи документи“ на Радев. Ами нека носят! Който е повярвал, повярвал. Който не е, не е. Толкоз. Досега всеки, който ме е атакувал, е изгубил изборите, защото народът има инстинкт. Слуша и си задава въпроси. Видяхте и резултата от изборите“, каза Борисов.

  Вашият коментар

  Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

  info @ varnautre.bg

  За Varnautre.bg