• Варна
  16°
  разкъсана облачност
  Влажност: 87%
  Виктория работи със сценичния режисьор на Little Mix и Дуа Липа
  Facebook Google Twitter LinkedIn Reddit

  Сценичният режисьор на световноизвестната музикална група Little Mix и хитовата поп изпълнителка Дуа Липа ще работи с Виктория за Евровизия 2021. Дан Шиптън гостува в София, където проведе репетиции с българския представител в най-голямата музикална надпревара.

  Виктория ще вземе участие във втория полуфинал на Евровизия на 20-и май с песента „Growing Up is Getting Old”, а зрителите в цяла Европа и българите в чужбина ще могат да я подкрепят. За първи път на сцената в Ротердам българката ще излезе на 11-и май, когато ще се проведе първата репетиция на България.

  Дан Шиптън е сценичен режисьор от Великобритания и реализира много от най-големите ТВ програми на BBC. Освен с работата си със световно известни изпълнители, той работи и по създаването на откриващата и закриващата церемония на Олимпийските игри в Лондон.

  За сценичното представяне на България и Виктория за Евровизия 2021 той ще си партнира с Марвин Дитман – режисьор, хореограф и креативен директор, който е печелил Евровизия през 2014 година с Австрия и Кончита Вурст. Зад гърба си Дитман има и трето мяста на Евровизия 2018 с австрийския изпълнител Сийзър Сампсън.

  Евровизия 2021 ще се проведе в Ротердам на 18-и, 20-и и 22-ри май.

  Вашият коментар

  Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

  info @ varnautre.bg

  За Varnautre.bg