• Варна
  16°
  разкъсана облачност
  Влажност: 87%
  Авторката на „Ще ти скъсам г*за“ става шеф на пресцентъра на Министерски съвет?
  Facebook Google Twitter LinkedIn Reddit
  Снимка: 7/8 ТВ

  Соня Момчилова e журналист, писател и пиар експерт, част от обкръжението на Слави Трифонов

  Соня Момчилова по всяка вероятност ще стане шеф на пресцентъра на Министерски съвет, съобщават медии. Момчилова е от обкръжението на Слави Трифонов и е автор на някои от знаковите текстове на Куку – „Ще ти скъсам г*за“, „Мама на татко не дава“, „Под мостовете съм сложил тротил“ и „Шъ та праа да умиргаш“.

  Иначе Момчилова e журналист, писател и пиар експерт. Работила е като мениджър „Корпоративни комуникации” в bTV Media Group. През годините е била и шефка в пресцентровете на МВР, правосъдното министерство и Министерство на транспорта и комуникациите.

  Според ПИК между Момчилова и Бойко Борисов има стара вражда още от времето му на главен секретар на Министерски съвет. Тогава тя била пиар на МВР и опитвала да ограничава медийните му изяви – нещо, с което той слабо се съобразявал. Самата Момчилова в публичните си изяви индиректно потвърждава информации за лична омраза към лидера на ГЕРБ, като дори е заявявала в медиите, че той е с психични проблеми и бил развит само физически, но не и духовно или интелектуално.

  Вашият коментар

  Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

  info @ varnautre.bg

  За Varnautre.bg