• Варна
  16°
  разкъсана облачност
  Влажност: 87%
  Виктория – фаворит на журналистите след втората репетиция за Евровизия 2021
  Facebook Google Twitter LinkedIn Reddit

  Българката ще вземе участие във втория полуфинал – на 20 май, под номер 13

  Виктория излезе на сцената на Евровизия 2021 в Ротердам за втората си репетиция в петък. Българката отново успя да очарова медиите, които отразяват конкурса от международния пресцентър в Ротердам, и получи хиляди положителни коментари за втората си репетиция в социалните мрежи. В края деня беше обявено, че България е на първо място в анкетата на журналистите в пресцентъра.

  Веднага след края на репетицията на България Виктория сподели: “На сцената се чувствах много комфортно. Очаквах да съм притеснена, но всъщност бях много спокойна. Много съм благодарна на всички около мен от българската делегация, които ме подкрепят във всяка моя стъпка тук. Нямам търпение да изляза отново на сцената и да изпълня “Growing Up is Getting Old” в жури финала на втория полуфинал на Евровизия 2021.”

  Виктория ще вземе участие във втория полуфинал на Евровизия на 20-и май с песента „Growing Up is Getting Old”, а зрителите в цяла Европа и българите в чужбина ще могат да я подкрепят. Стартовият номер на България в полуфинала е 13.

  Евровизия 2021 ще се проведе в Ротердам на 18-и, 20-и и 22-ри май. Зрителите в България могат да гледат шоуто на живо по БНТ 1 от 22:00 часа.

  Вашият коментар

  Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

  info @ varnautre.bg

  За Varnautre.bg