Кои са най-предпочитаните спортове за залози на живо в bet365?

Спорт

21-05-2021, 12:00

Автор:

Varnautre.bg

Всичко от Автора

Появата на залозите на живо даде един нов блясък на възможностите на букмейкърите, правейки ги в пъти по-атрактивни. Възможността да наблюдаваш развитието на конкретна спортна среща и след това да заложиш на нея дава усещането за максимално голям контрол от играчите и респективно по-голям шанс за печалба. Дали това наистина е така е доста относително да се каже, но едва ли някои може да отрече, че да залагаш на живо си е голяма тръпка.

Първоначално залозите на живо започнаха предимно с футбол, но впоследствие още много спортове се присъединиха към тази секция. Пример за наистина богато разнообразие от спортове е платформата на Bet365 на живо, в която освен класическите футбол, тенис и баскетбол, ще откриете още много други дисциплини, като например голф, тенис на маса, хокей на лед, футзал, надбягвания с хрътки и коне и дори електронни спортове. Освен заради разнообразието, техният сайт е предпочитан за залози на живо и заради допълнителни функционалности, съчетани с приличните предложения за коефициенти за отделните пазари на живо.

Разбира се, най-предпочитаният спорт за залози е футболът, като буквално могат да бъдат открити мачове от всякакви надпревари от такива в големите футболни първенства до такива като например, срещи от купата на Естония за жени. Голяма част от срещите предлагат и видео стрийминг на живо. Иначе казано, може да гледате даден мач абсолютно безплатно, стига само да имате регистрация в букмейкъра и някакви налични пари по сметката си в него. Видеото от мача не винаги присъства, но пък на разположение винаги е поле със статистика, което ви дава информация за представянето на отборите, както преди двубоя, така и по време на него, включително и чрез интерактивна схема, в която постоянно се вижда как протича срещата.

Тенисът също е изключително популярен спорт за залози на живо и не случайно тук също може да срещнете от мачове в Големия шлем до такива от по-ниските категории в тениса. Тук отново са налични и възможностите за проследяване на видео на живо от дадената среща, както и динамична статистика, информираща ви в детайли за всичко случващо се на корта. Ще се изненадате и от огромното разнообразие от пазари, което бива предложено. Подобно е и положението при баскетбола, който е друг популярен спорт за залози на живо

За удобство на своите клиенти, много от букмейкърите, включително и Bet365 предлагат подкатегория с програма за всички спортни срещи, за които ще се приемат залози на живо, като ако дадената среща включва и лайв стрийминг, то до нея ще откриете и малка иконка на екранче, символизираща именно това. Може дори да сортирате само спортните събития, към които освен залози на живо ще има и видеоизлъчване на живо, което си е удобство. Що се отнася до подробната статистика, то тя винаги е налице, независимо от наличието или не на видео.