• Варна
  16°
  разкъсана облачност
  Влажност: 87%
  Фейсбукът на Слави Трифонов: Веднага се сещам за аферата „Уотъргейт“ в САЩ
  Facebook Google Twitter LinkedIn Reddit


  ИТН безрезервно вярват на Атанас Атанасов и Бойко Рашков за подслушванията

  Фейсбук профилът на Слави Трифонов публикува коментар по отношение на твърденията за подслушване на политици. Постът започва с вчерашното твърдение на Атанас Атанасов и днешното потвърждение на Бойко Рашков.

  „Разбира се, веднага се сещам за аферата „Уотъргейт“ в САЩ. Тогава представители на щаба на кандидата за президент и действащ президент на САЩ – републиканецът Ричърд Никсън, се опитват да монтират подслушвателно устройство в щаба на Демократическата партия в хотел „Уотъргейт“ във Вашингтон. В резултат на това Ричърд Никсън подава оставка. Само че това е в САЩ през 1972 година, а ние сме в България, член на ЕС и НАТО през 2021 година. И защо е чудовищно всичко това? Защото показва, че държавата не е била управлявана от Демокрацията, а от Мафията“, анализара постът.

  Според оценката на автора от ИТН държавата досега е била овладяна от мафиотски структури, които са я използвали за личните си интереси.

  „По-голямо доказателство за това, че мафията си е имала държава – здраве му кажи! За хората, поръчали и извършили това престъпление, веднага трябва да последва обвинение, съд и присъда. Само така ще покажем, че в България все още има остатъци от демократична и правова държава. Всичко това с общи усилия може да го изчегъртаме на 11 юли“, зове авторът.

  Вашият коментар

  Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

  info @ varnautre.bg

  За Varnautre.bg