• Варна
  16°
  разкъсана облачност
  Влажност: 87%
  Кметът на „Студентски град“ от ДБ си изпуска нервите под пост на ГЕРБ
  Facebook Google Twitter LinkedIn Reddit

  „Нещастник“, „завирайте се в дупките си“, са част от изказванията на Горанов

  Кметът на столичния „Студентски град“ Петко Горанов си изпусна нервите под пост на ГЕРБ. „Нещастник“, „завирайте се в дупките си“, са част от изказванията на Горанов под зададени няколко въпроса от ГЕРБ – Студентски към „Демократична България“ и кмета им.


  „Къде трябва да играят децата ни, когато в градинките в Студентски град има боклуци, строителни материали и трева, по-висока от тях? Докога ще заобикаляме дупки по улиците, за да не си чупим колите? Обръщате ли внимание със сигналите на гражданите?“. Тези въпроси, придружени със снимки на дупки и тонове боклуци, изкараха от релси Горанов.

  „Това е пословично за Вас от Герб, да прехвърляте проблема от болната глава на здравата. Управленската схема, която сте създали за столичния град, превръща районите в придатък на централата “Московска” 33, без реални функции във властта. Когато манипулирахте населението и властта ви беше еднолична, това ви вършеше работа, защото районните ви кметове са безгласни букви и доброволно бяха приели ролята на бушони“, написа под статуса кметът на „Студентски град“. И изреди причини, поради които от ГЕРБ трябвало да ги е „срам“. „Ние от Демократична България направихме така, че след 8 /осем/ години безвремие кадастралната карта на Студентски Град София се появи и сега нещата там са много по-видими, с безразборното строителство там е свършено“, посочи той.

  „В района има почти толкова проблеми, колкото букви сте изпуснали в поста Ви. Не приемайте твърде емоционално невъзможността да си свършите работата добре“, беше посъветван Горанов.

  Това предизвика в него отговора: „Няма да редактирам нищо, герберче. Писах през телефона си. Говорете по същество ако можете. Ако не можете – завирайте се в дупките си!“

  Очевидно оценил, че тонът е прекален, Горанов изтри и част от коментарите си.


  1 коментар

  1. Асен

   Кметовете на ДБ в София са крайно некомпететни и безполезни, както се вижда и невъзпитани!

  Вашият коментар

  Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

  info @ varnautre.bg

  За Varnautre.bg