• Варна
  16°
  разкъсана облачност
  Влажност: 87%
  Десислава Атанасова: Не е нужно да си завършил в Харвард, може и в Харманли, за да знаеш основни неща
  Facebook Google Twitter LinkedIn Reddit

  Хората искат зрелища, но се интересуват за хляба, уверена е тя

  „Несериозно е в пазарна икономика министър да не знае основни неща. Ден преди да е някой в служебното правителство, той си е позволил да изпрати в БНБ документи за смяна на Надзорния съвет на ББР. Това е скандално. Не е нужно да си завършил в Харвард, достатъчно е в Харманли, за да знаеш основни неща. Министърът не знае и какво е банкова тайна“. Това каза пред БНР Десислава Атанасова от ГЕРБ.

  „Не чух нито едно доказателство за бомбастичните твърдения на служебния кабинет от последните дни, които се ползват за медийна импровизация…Не знам дали българите ги интересуват замерянията с компромати. За тях са важни решенията за днешния, за утрешния ден – справяне с пандемията, със социалните предизвикателства, с икономическите предизвикателствата. Хората искат малко зрелища от време на време, служебният кабинет им ги предлага, но преди всичко се интересуват за хляба“, подчерта тя.

  Атанасова е убедена, че хората усещат истината и лъжата и че демонизирането на ГЕРБ няма да им повлияе върху решението в изборния ден.

  И коментира и друга актуална тема – тази с подслушванията и използването на СРС.

  В предаването „Неделя 150“ тя изрази мнение и за предстоящите избори:

  „ЦИК трябва да започне в динамика да взема своите решения за купуване на допълнителни машини, да направи кампания за гласуване с такива машини. Притесненията ни продължават да са свързани с дублирането на данните от разписките, които след всяко гласуване избирателят пуска в урната, и данните от протокола. За гаранция за честен вот трябва да има сравняване“.

  Вашият коментар

  Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

  info @ varnautre.bg

  За Varnautre.bg