• Варна
  16°
  разкъсана облачност
  Влажност: 87%
  Съвет по икономическите въпроси беше създаден днес
  Facebook Google Twitter LinkedIn Reddit

  Основна му задача ще бъдат обсъждането, разработването и прилагането на иновативни стратегии за решаване на икономическите проблеми у нас

  Съвет по икономическите въпроси беше създаден днес със заповед на министър-председателя Стефан Янев, съобщават от правителствения пресцентър.

  В състава на консултативния орган към премиера са: Гълъб Донев, заместник министър-председател по икономическите и социалните политики и министър на труда и социалната политика, Атанас Пеканов, заместник министър-председател по управление на европейските средства и Асен Василев, министър на финансите.

  За участие в съвета са поканени финансистът Красимир Ангарски, доцентът по финанси в УНСС Емил Хърсев, програмният директор в Центъра за либерални изследвания Георги Ганев и преподавателят в Norwegian Business School Пламен Ненов.

  Контролът по изпълнението на дейността на Съвета ще се осъществява лично от министър-председателя Стефан Янев. Основна задача на новоучредения орган ще бъдат обсъждането, разработването и прилагането на иновативни стратегии за решаване на икономическите проблеми у нас.

  Вашият коментар

  Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

  info @ varnautre.bg

  За Varnautre.bg