• Варна
  16°
  разкъсана облачност
  Влажност: 87%
  Бербатов си постави цел: Извънреден конгрес на БФС на 21 септември
  Facebook Google Twitter LinkedIn Reddit


  Извънреден конгрес на БФС на 21 септември. Това си постави за цел Димитър Бербатов, който е кандидат за президентския пост на централата.

  Бербатов продължи обиколката из страната със среща с около 50 представителя на клубове от Югозапада на стадион Христо Ботев в Благоевград. Според него конгрес трябва да се проведе най-късно през есента, защото ако бъде оставен за зимата това може да доведе до непрекъснатото му отлагане във времето.

  За да бъде свикан Извънреден конгрес са нужни подписите на 1/3 от клубовете като екипът на Бербатов вече работи за събирането им.

  “Промяната е тук и трябва да се случи. Показвам аз и моят екип уважението, което е напълно нормално към отборите, идвайки лично. Те знаците са тук. В крайна сметка промяната е неизбежна. Човек трябва да има някакъв морал, доблест. Когато виждаш, че нещата не стават, наистина не стават, в един момент трябва да вдигнеш ръката, да признаеш, да се извиниш, мъже сме всички и да дадеш път на другите. В крайна сметка, прав си, власт не се дава, властта се взима. Затова ние ще направим така, че да я вземем по нормалния, коректен и законов път, за да донесем тази промяна”, коментира Бербатов.

  Вашият коментар

  Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

  info @ varnautre.bg

  За Varnautre.bg