• Варна
  16°
  разкъсана облачност
  Влажност: 87%
  Бивши футболисти на Черно море с индивидуални тренировки във Варна
  Facebook Google Twitter LinkedIn Reddit

  Бивши футболисти на Черно море ще провеждат индивидуални тренировки във Варна. Пламен Тимнев, Тодор Каменов и Пламен Панайотов ще усъвършенстват млади таланти над 8-годишна възраст по съвременни методики на водещи световни школи (Холандия, Австрия, Белгия, Швейцария, Германия и др.)

  Школата ще провежда специализирани индивидуални тренировки за защитници, полузащитници и нападатели, които не само ще помогнат за подобряване на техниката им, но ще увеличат издръжливостта им и ще ги направят по-бързи на терена. Целта е развитието и подобряването на индивидуалните качества на футболиста.

  Следвайки специфична и насочена методика за обучение, школата цели единствено и изключително развитието на техническите, координационни и ментални способности на всеки играч. С многообразни тренировки играчите ще работят върху своята точност, боравене с топката, скорост, вземане на бързи решения и правилно позициониране на терена.

  Пламен Тимнев ще работи с нападателите, Каменов поема полузащитниците, а футболистите в зона защита ще бъдат подготвяни от Пламен Панайотов.

  Вашият коментар

  Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

  info @ varnautre.bg

  За Varnautre.bg