• Варна
  16°
  разкъсана облачност
  Влажност: 87%
  „Гласове” припомни купон на „Мултигруп” с Бойко Рашков, Татяна Дончева и Трифонов
  Facebook Google Twitter LinkedIn Reddit

  Оригиналната публикация е на „Капитал” от 2001 година

  „13-ти рожден ден на „Мултигруп” със сериозно политическо и звездно участие, се е провел през 2001 г., припомня „Гласове“. Медията се позовава на новина от архивите на в. „Капитал“ отпреди 20 години.

  Статията от 2001 г.Статията от 2001 г.

   

  Става дума за традиционния мега банкет на 6 август, с който Илия Павлов отбелязва рождения си ден. Събитието се считало за място за „преброяване на верните мултаци“, пише авторът. Преди 2 десетилетия журналистите са отразили подробно кой от политиците е уважил гранд събитието и са отбелязали, че депутатската агитка на купона на Илия Павлов е съставена от социалистите Татяна Дончева, Гиньо Ганев и Бойко Рашков, които си правели компания с Ахмед Доган и Емел Етем от ДПС.

  Друга звезда на банкета бил Слави Трифонов. „Хъшът върна визитата, след като преди две седмици президентът на MG Илия Павлов гостува в шоуто му и го обяви за мултак“, обяснява материалът.

  На събитието е поканена и цялата група на НДСВ, която обаче не отива. Депутатът от НДСВ Емил Кошлуков (в момента шеф на БНТ) обобщил „проблема” с „Мулти”-купона пред столичен вестник: „Естествено, че няма да отида. На лично парти се канят лични приятели. Парламентарна група да се кани на купон не е редно“, казал той.

  Вашият коментар

  Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

  info @ varnautre.bg

  За Varnautre.bg