• Варна
  16°
  разкъсана облачност
  Влажност: 87%
  Симов с фалшива новина за политическия психолог Антоанета Христова
  Facebook Google Twitter LinkedIn Reddit

  Тя не е в листите на ГЕРБ, както намекна социалистът

  Александър Симов от БСП публикува фалшива новина в личния си профил във Фейсбук, с която обяви, че политическият психолог Антоанета Христова е под номер 19 в 25-ти МИР – София, в листата на ГЕРБ. При по-обстоен преглед, става ясно, че техният кандидат за народен представител – Антоанета Христова е с икономическо образование, а не професор от БАН, завършила е „Икономика и управление на търговията“ и работи в рекламна къща.

  „Задълбоченото четене на листите на ГЕРБ опасно много прилича на потапяне в „50 нюанса сиво“ и техният плосък садо-мазо свят. Но, ако човек е достатъчно последователен, ако успее да прежали известно количество мозъчни клетки, ще открие големи перли. Така например в 25-ти МИР – София откриваме под номер 19 кандидатка на име – Антоанета Христова. А в 24-ти МИР налитаме на кандидат за депутат с името Николай Нидал Алгафари. Якоооо! Чудно ми е сега дали медиите ще продължат да ги канят като абсолютно обективни, напълно безпристрастни, тотално независими политически наблюдатели, а?“, попита Симов, въпреки че в коментарите под публикацията си сам признава, че е предполагал, че ще е друга Антоанета Христова.

  Когато нямаш послания използваш лъжи и пропаганда“, отвърна в социалните мрежи Христо Гаджев от ГЕРБ.

  „Това е абсолютна лъжа. Визираната Антоанета Христова е член на ГЕРБ в Красна Поляна и успешен предприемач. Тя няма нищо общо нито с политологията, нито с БАН, нито с проф. Христова. Тя беше кандидат и на предните избори, но това е убягнало на г-н Симов, или не се вписва в пропагандата му. Очаквам Александър Симов да се извини, но познавайки подхода в БСП това няма да стане“, написа Гаджев.

  Вашият коментар

  Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

  info @ varnautre.bg

  За Varnautre.bg