• Варна
  16°
  разкъсана облачност
  Влажност: 87%
  Висшето военноморско училище във Варна организира фотоконкурс
  Facebook Google Twitter LinkedIn Reddit
  ©Varnautre.bg

  Той е посветен на 140-ата годишнината на най-старото техническо учебно заведение в България

  Фотоконкурс „140 години Висше военноморско училище „Никола Й. Вапцаров“ се организира по повод годишнината на най-старото техническо учебно заведение в България.

  В конкурса могат да участват всички обучаеми в редовна и задочна форма на обучение, бакалаври, магистри или докторанти и курсанти от ВВМУ „Н. Й. Вапцаров“.

  Според техническите изисквания, снимките трябва да са в дигитален формат JPEG, да имат заглавие и да бъдат придружени с кратък текст, описващ мястото, ситуацията и историята на снимката. Големината на изображението трябва да бъде нe по-малка от 3000 до 5000 пиксела по дългата страна. Резолюцията на изображенията да е не по-малка от 200 dpi. Не се допускат фотоколажи, както и снимки, които са грубо ретуширани дигитално или съдържат допълнително прибавени надписи и графики.

  Към всяка снимка, участваща в конкурса, задължително се изисква следната информация:

  – Заглавие на снимката;
  – Име на фотографа участник, специалност и курс на обучение;
  – Текст, описващ мястото, ситуацията и историята на снимката (до 600 знака);
  – Година на заснемане;
  – Телефон за връзка, e-mail.

  Всеки участник ще получи на електронния си адрес потвърждение за успешно извършената регистрация на изпратения за конкурса материал, след като той бъде разгледан. Линк за регистрация: https://forms.gle/8E3RSei2N53xJfca7

  Срокът за изпращане на снимките е до 31 август 2021 г. На 15 септември ще бъдат обявени номинираните за наградите на фотоконкурса. Имената им ще бъдат обявени във Facebook профила на Студентски съвет към ВВМУ и на сайта на Морско училище. Номинираните фотографии ще бъдат публикувани и в алманах по повод 140-годишнината на ВВМУ „Н. Й. Вапцаров“.

  Номинираните за I, II, III място в конкурса ще получат материални награди и ваучери.

  Вашият коментар

  Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

  info @ varnautre.bg

  За Varnautre.bg