• Варна
  16°
  разкъсана облачност
  Влажност: 87%
  Тафров на агитация в „Приста Ойл“ на Бобокови
  Facebook Google Twitter LinkedIn Reddit

  Мероприятието е представено като „среща с бизнеса в Русе“, като името на самия „бизнес“ беше спестено

  С предизборна среща във фирма „Приста Ойл“ на братя Бобокови, се похвалиха от „Демократична България“ – Русе. На крака в предприятието на обвиняемите е отишъл кандидат-депутатът Стефан Тафров. Мероприятието е представено като „среща с бизнеса в Русе“, като името на самия „бизнес“ беше спестено.

  ДБ - РусеДБ – Русе

  „Гешев и Цацаров са пример за неработеща прокуратура. Искаме да сложим край на това положение. Корупцията се шири заради неработещата съдебна система. Това е разковничето. Не мога да обещая държавни поръчки. Но мога да обещая законност и честни условия за бизнеса. Вижте как се развива съседна Румъния, която има Лаура Кьовеши“, заявил Тафров във фирмата на обвиняемите.

  Атанас Бобоков има обвинение за укриване на данъци в особено големи размери. Пламен Бобоков е обвинен за участие в престъпната група и търговия с влияние. И двамата братя са обвиняеми по делото за вноса и незаконното загробване на опасни отпадъци в България.

  Колегата на Тафров в ДБ – Атанас Атанасов, нарича братята „червените нишки на Борисовата държава“.

  „Братята Бобокови са племенници на бившия първи секретар на БКП в Русе и впоследствие секретар на ЦК на БКП – Ангел Бобоков“, обясни той преди време.  

  ФейсбукФейсбук

   

  Вашият коментар

  Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

  info @ varnautre.bg

  За Varnautre.bg