• Варна
  16°
  разкъсана облачност
  Влажност: 87%
  Пълнолуние в Козирог на 24 юни
  Facebook Google Twitter LinkedIn Reddit
  AstroTime

  Луната има силно влияние не само върху психическото състояние на човек, но и върху неговото здраве

  На 24 юни можем да наблюдаваме красива и осветена от Слънцето пълна Луна, която ще бъде в знака на Козирог. С какво можем да свържем предстоящото Пълнолуние, разказва астрологът Емалена Николова от AstroTime.

  Както знаете в тази фаза на луната се завършва даден цикъл, енергията и емоциите са подсилени. Луната има силно влияние не само върху психическото състояние на човек, но и върху неговото здраве. Знакът на Козирог управлява в тялото кости, зъби, кожа. В деня на Пълнолунието и два дни след това е добре да избягвате интервенции в изброените зони.

  На 24 юни Слънцето ще бъде в Рак точно срещу Луната в Козирог и едновременно двете светила ще има благоприятен аспект към Юпитер. Това означава, че в дните около Пълнолуние може да има добри и позитивни новини, заслужени награди, повече вяра и надежда, че нещата ще започнат да се подреждат. Това е повече от необходимо особено след периода на Ретрограден Меркурий.

  Общо Луната в Козирог може да изведе на преден план теми, свързани с държавната власт, закони, правила, амбиции и кариера. С намесата на Юпитер може да получите добри новини за отпадане на някои рестрикции за пътувания и повече хора да имат възможност да се завърнат в своя роден край.

  Козирог е знак, който е целеустремен при изпълнението на своите задачи. Периодът е добър да направите план как да подобрите вашата работа, професионални умения или бизнес. Пълнолунието ще подобри концентрацията и дисциплината, за да изпълните и завършите вашите задачи докрай.

  За да разберете по-точно как ще се отрази лично за вас Пълнолунието, е добре да видите в кой дом от хороскопа ви попада знака на Козирог. Това място ще покаже в коя сфера имате нужда да балансирате и да бъдете по-независими.

  Трябва да се отбележи, че планетата-управител на Козирог е Сатурн, който се намира в предизвикателен аспект с Уран от 14 юни. Трансформация на старото. Обикновено тези промени в началото изглеждат доста трудни за приемане. Но позволете си да бъдете по-гъвкави и отворете място за нещо различно и ново. Пълнолунието е времето да се освободите от това, което ви пречи.

  Вашият коментар

  Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

  info @ varnautre.bg

  За Varnautre.bg