• Варна
  16°
  разкъсана облачност
  Влажност: 87%
  23-годишна жрица на любовта обра клиент
  Facebook Google Twitter LinkedIn Reddit

  Нанесените от деянието имуществени вреди, на обща стойност за около 1750 лева, са възстановени по сметка на пострадалия

  Районен съд – Варна осъди 23-годишна жена от Шумен на 1 година лишаване от свобода, чието изпълнение се отлага с изпитателен срок от 3 години. Наказанието бе наложено по силата на постигнато в съдебна зала споразумение с признание на вината.

  През нощта 21 май 2017 г., подсъдимата, която работела като проститутка в района на бул. „Владислав Варненчик“, се съгласила да придружи британски гражданин до хотел във Варна. Стаята била наета на нейно име, а сумата за уговорените сексуални услуги била заплатена предварително от британеца на непознат мъж, пристигнал след тях в хотела.

  Докато клиентът си вземал душ, подсъдимата огледала личните му вещи, взела мобилния телефон и поставени в калъфа му 400 лева, както и още 80 паунда, пъхнати в кутия с цигари. Намерените банкова карта и шофьорска книжка тя оставила на шкафчето и веднага напуснала стаята и хотела. Впоследствие пострадалият чужд гражданин уведомил за случилото се полицията.

  23-годишната жена е с чисто съдебно минало. Нанесените от деянието имуществени вреди, на обща стойност за около 1750 лева, са възстановени по сметка на пострадалия. Направените по делото разноски също се поемат от подсъдимата. Съдебният акт е окончателен.

   

  Вашият коментар

  Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

  info @ varnautre.bg

  За Varnautre.bg