• Варна
  16°
  разкъсана облачност
  Влажност: 87%
  Проф. д-р Костадин Ангелов консултира варненци по здравни теми на входа на Морската градина
  Facebook Google Twitter LinkedIn Reddit

  Въпросите към него бяха свързани със здравословно състояние, с необходимостта от ваксиниране и евентуални последици при хора с придружаващи заболявания

  Проф.д-р Костадин Ангелов консултира по здравни въпроси всички, които се спряха на изнесения медицински пункт-линейка на входа на Морската градина във варна. Медицинско лице измерваше нивото на кръвната захар, сатурация, пулс, кръвно налягане и температура на тялото.

  Варненци се консултираха с проф.д-р Костадин Ангелов, бившия здравен министър от правителството на Бойко Борисов, който преведе страната през най-тежката втора и трета вълна на ковид епидемията. Въпросите към него бяха свързани със здравословно състояние, с необходимостта от ваксиниране и евентуални последици при хора с придружаващи заболявания, но и по актуалните политически теми и предстоящите избори.

  “Благодарим ви, че правителството начело с премиера Борисов не подаде оставка под уличния натиск , употребен от стари и провалили се политици“, казаха хората.

  Варненка, която е омъжена в Австрия, изрази благодарност за всеотдайната работа на проф.д-р Костадин Ангелов като здравен министър и за отговорното отношение на НОЩ в условията на пандемия, отстранен сега против всякаква логика.

  В изнесения медицински пункт участваха и кандидататите за народни представители от коалиция ГЕРБ/СДС –Варна Нелия Жекова и Невена Иванова, чиято беше идеята за осъществяването му. Водач на листата във Варна е проф.д-р Костадин Ангелов.

   

  Вашият коментар

  Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

  info @ varnautre.bg

  За Varnautre.bg