• Варна
  16°
  разкъсана облачност
  Влажност: 87%
  Проф.д-р Костадин Ангелов: Част от данъците върху доходите да остават в общините
  Facebook Google Twitter LinkedIn Reddit

   

  Аксаково, Игнатиево и Слънчево са началната точка на най-голямата Индустриална зона, която ще бъде открита край Варна

  Първия законопроект, който ще внеса в новия парламент, е процент от данъците върху доходите на физическите лица, включително и на едноличните търговци, да остава в общините. Това заяви проф.д-р Костадин Ангелов при посещението си в село Слънчево, община Аксаково.

  Кметът на Аксаково инж. Атанас Стоилов, който е член на УС на НСОРБ, припомни, че сдружението е отстоявало искането за 2 % от данъците върху доходите на физическите лица да остават в местната хазна.

  Аксаково, Игнатиево и Слънчево са началната точка на най-голямата Индустриална зона, която ще бъде открита край Варна, с високотехнологични производства и разкриване на стотици нови работни места.

  В село Слънчево има над 25 фирми и складове, които оформят добре развита промишлена част.

  Водачът на листата проф.д-р Костадин Ангелов и кандидатът за народен представител от ГЕРБ/СДС Павел Христов посетиха големи предприятия за месопреработка и рибопреработка.

  Кметът на Слънчево Красимир Михалев, който на частичните избори през февруари 2021 г. като кандидат на ГЕРБ спечели 84% от гласовете, показа реновираното селско читалище по европейски проект.

  Вашият коментар

  Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

  info @ varnautre.bg

  За Varnautre.bg