• Варна
  16°
  разкъсана облачност
  Влажност: 87%
  Кралев: Изградихме десетки пътища, спортни площадки, пречиствателни станции
  Facebook Google Twitter LinkedIn Reddit

  Носителите на „промяната“ в момента рушат реда в страната, отбеляза Кралев във Варненско

  “В община Дългопол, област Варна, се срещнах с над 100 членове и симпатизанти на ГЕРБ”, съобщи в профила си в социалните мрежи Красен Кралев.

  “Горд съм, че бях част от последните две правителства на Бойко Борисов, тъй като ние сме единствените, които правят така, че населените места да се развиват. По време на правителствата на Борисов се изградиха десетки пътища, спортни площадки, пречиствателни станции”, подчертава Кралев.

  “Партиите, които се представят за носители на „промяната“, в момента рушат реда в страната под командата на олигархията. Единствената задача на служебното правителство на Радев е да се пробват да ни изчегъртат. Но построените магистрали, пътища, болници, спорни зали не могат да бъдат изтрити или заличени”, категоричен е Кралев.

  “Нашето правителство сложи край на контрабандата и олигархията не може да ни го прости! Именно затова тези, които в момента финансират политическите аватари, ни атакуват толкова ожесточено чрез тях. Но аз съм убеден, че хората виждат, каква подмяна се готви и няма да го допуснат”, допълва Кралев.

  Кралев благодари на кмета на Дългопол Георги Георгиев за активната работа в общината. “Жителите тук виждат направеното от управлението на ГЕРБ и не се поддават на популизма. Последните години във Варна са инвестирани над 1 млрд. лева, които промениха областта. Подобрихме значително и спортната инфраструктура”, отбелязва Кралев.

  “В Игнатиево, община Аксаково, заедно с кмета Атанас Стоилов открихме новото футболно игрище, което е изградено по време на моя мандат като министър на спорта. Изгледахме приятелската среща между футболните клубове „Левски Аксаково“ и „Игнатиево“, на които подарих екипи и футболни топки. Моята амбиция е във всяко населено място да има спортно игрище”, разкрива Кралев.

  “Преди избори винаги посещавам родното село на баща ми – Арковна. Разговорите с по-възрастните хора там винаги ме зарежда много. Благодаря за подкрепата, която получих от жителите на селото”, сподели Кралев.

  След това Красен Кралев, заедно с кмета на Суворово посети общинския пазар, който се организира всяка събота и събира хора от цяла Северна България.

  “Включих се и в откритата приемна, която ГЕРБ-Варна организират ежедневно в центъра на града. Истинската социология се прави по време на личните срещи с хората!”, завършва Кралев.

   

  Вашият коментар

  Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

  info @ varnautre.bg

  За Varnautre.bg