• Варна
  16°
  разкъсана облачност
  Влажност: 87%
  Кралев: Чрез заплахи и репресия искат да уплашат българите
  Facebook Google Twitter LinkedIn Reddit

  Опитът за държавен преврат на олигархията и зелените чорапи няма да успее, обяви Кралев при срещи във Варненско

  Среща с жителите на село Царевци, община Аврен проведе днес Красен Кралев. “Хората са обезпокоени от полицейските репресии, които се извършват в момента срещу членове и симпатизанти на ГЕРБ. Такава полицейщина до сега не се случвала в държавата след 89-та година. Тези хора искат да ни върнат най-мракобесните времена на комунизма. Чрез заплахи и репресия искат да уплашат българите да упражнят свободно правото си на избор в неделя. Но опитът за държавен преврат на олигархията и зелените чорапи няма да успее”, написа след срещата в профила си в социалните мрежи Кралев.

  “Министърът на вътрешните работи Бойко Рашков, част от най-мракобесната прослойка в комунистическия репресивен апарат от преди 30 години, призова публично за уволнение на водещи журналисти от БТВ”, припомня Кралев.

  “Шефът на НАП не е плащал пет години осигуровките и е прехвърлил фирмата си на рецидивист с четири присъди и 50 дела за кражби, за да се отърве от плащане на задължения към държавата”, отбелязва Кралев.

  “Министър на културата мяташе яйца по сгради – паметници на културата, провесваше бесилки, носеше ковчези и вещаеше смърт”, подчертава Кралев.

  “Силата на ГЕРБ са хората, които ценят изграденото от нас, ценят свободата и демокрацията. Тези хора ще сложат карай на диктатурата на Радев.
  Още на 11 юли”, изрази увереност Кралев в профила си в социалните мрежи.

  Вашият коментар

  Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

  info @ varnautre.bg

  За Varnautre.bg