• Варна
  16°
  разкъсана облачност
  Влажност: 87%
  Бойко Борисов в с. Бата: Имитират правене кабинет, цял ден редят постове
  Facebook Google Twitter LinkedIn Reddit

  “Това ли ви е демокрацията – да затворите невинен човек за 24 часа в килията? Той има семейство, не ви ли е срам? Затова не съм в парламента, защото ще си изпусна нервите! В момента имитиран правене на кабинет – цял ден редят постове!“ – това каза лидерът на ГЕРБ Бойко Борисов при посещение днес в поморийското село Бата, чийто кмет Георги Георгиев беше арестуван преди изборите и после пуснат без обяснение от органите на реда. С Борисов бяха бившите министри на икономиката Кирил Ананиев и на здравеопазването Костадин Ангелов.

  Вчера от трибуната на Народното събрание в качеството си на служебен вътрешен министър Бойко Рашков заяви, че се е справил с мутрите, но не съжалявал, че не се справил с лидера на ГЕРБ Бойко Борисов, но не било късно. По този повод Богомил Бонев, бивш вътрешен министър, реагира с пост в социалните мрежи:

  “Не знам Рашков къде се слага. По-важното е, че тогавашният  главен прокурор  Татарчев  кадруваше на маса с мутрите. Пример Кърджали. Така Роко назначаваше окръжни прокурори. А Бойко Рашков воюваше срещу вътрешния министър. На страната на Татарчев. И на страната на мутрите. Като първоначално мина етап на сервилност. Покана в “Славянска беседа”, угодничество. Започна да ми писва от позьори и безпаметно население. Тази пуздра никога не се е борила срещу мутрите. Напротив!”

  Според Бонев, Бойко Рашков  е саботирал работата на собствените си следователи – Боби Карайотов и Олег Янев – по доказване на убийството на Андрей Луканов.

  Вашият коментар

  Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

  info @ varnautre.bg

  За Varnautre.bg