• Варна
  16°
  разкъсана облачност
  Влажност: 87%
  Събират предложения за младежки инициативи във Варна през 2022 г.
  Facebook Google Twitter LinkedIn Reddit
  Снимка: Пресцентър Община Варна

  Предложените дейности трябва да може да се реализират и онлайн ако се усложни пандемичната обстановка

  Започна събирането на предложения за младежки инициативи на неправителствени организации във връзка с подготовка на проектопрограмата „Младежки дейности 2022”, съобщават от дирекция „Образование и младежки дейности“ към Община Варна.

  Предложенията трябва да бъдат свързани с едно или повече от следните направления: младежко предприемачество; младежки пространства, дейности на открито; опазване на околната среда.

  Неправителствените организации, подаващи предложения, трябва да са регистрирани по Закона за юридическите лица с нестопанска цел в обществена полза или национално представени младежки организации. Предложените дейности трябва да се осъществяват на територията на община Варна и пряко да ангажират младежи от 15 до 29 години в процеса на планирането, реализирането и отчитането на събитията.

  Младежките инициативи трябва да се отличават с креативност и да имат устойчиви във времето резултати.

  Дейностите, залегнали в предложенията, трябва да се реализират в периода април – октомври 2022 г., като при пандемични или епидемични обстоятелства, трябва да могат да се реализират онлайн.

  Постъпилите предложения ще бъдат оценявани от комисия в състав от трима експерти от дирекция „Образование и младежки дейности“.

  Формулярът за кандидатстване се изготвя по образец и се подава в деловодството на Община Варна до 23.08.2021 г. до директора на дирекция „Образование и младежки дейности“. Той може да бъде изтеглен от адрес: http://www.varnanamladite.com/?idpub=1662

  Вашият коментар

  Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

  info @ varnautre.bg

  За Varnautre.bg