• Варна
  16°
  разкъсана облачност
  Влажност: 87%
  Доброволци на БЧК раздават брошури за ползата от ваксините срещу COVID-19
  Facebook Google Twitter LinkedIn Reddit

  Акцията във Варна ще е на 27 август – петък

  От днес до 31 август доброволци на Българския червен кръст ще раздават информационни брошури за безопасността и ефективността на ваксините. Акцията е част от информационната кампания на Министерството на здравеопазването. Целта е до хората да достига достъпна и проверена информация за ползите от имунизацията срещу COVID-19, което, от своя страна, да промени нагласите и да повиши интереса към ваксините. В 11.00 часа днес доброволците ще раздават брошури пред метростанция „Сердика“ в столицата. В 12:30 часа акцията ще продължи пред НДК.

  В следващите дни доброволци на БЧК ще раздават брошури и в градовете Пловдив, Варна и Бургас.

  На 26 август, четвъртък, от 11.00 часа акцията ще стартира пред общината в Пловдив, а в 12:30 доброволците ще раздават брошури в кв. „Капана“ в града.

  На 27 август, петък, акция ще се проведе във Варна. В 11.00 часа доброволците ще раздават брошури в Морската градина, а в 12:30 – пред Катедрален храм “Успение Богородично”.

  На 31 август, вторник, от 11.00 часа инициативата ще започне пред общината в Бургас, ще продължи по ул. „Богориди“ и в 12:30 младежите ще раздават брошури в Морската градина.

  Вашият коментар

  Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

  info @ varnautre.bg

  За Varnautre.bg