• Варна
  16°
  разкъсана облачност
  Влажност: 87%
  Филип Станев пак обижда Дончева: Медуза, която се е разпаднала от собствената си отрова
  Facebook Google Twitter LinkedIn Reddit

  Тя е една медуза, която се е разпаднала от собствената си отрова. Но продължи да трови с лъжи българската политика!“. Определението е по повод личността на Татяна Дончева и беше дадено по БНТ от сценариста Филип Станев от ИТН.

  Според неговата оценка „старите играчи“ – Христо Иванов, Мая Манолова, Корнелия Нинова, ДПС, ГЕРБ – направили така, че да няма правителство.

  По отношение на бъдещи взаимодействия със същите, той отхвърли метафората с подадените ръце, тъй като това били „мръсни ръце“. После обаче Станев повтори думите на Слави Трифонов, че в следващия парламент трябва да има компромиси, макар и не на всяка страна.

  Съдебна реформа не се случи заради Христо Иванов, който искаше да си присвои заслугата, а законът беше написан от нашите юристи – топ юристи!Може ли така да се държат с Ива Митева, топ юрист. Възможно беше, защото е възпитана и направи така, че да не се бият в НС. Избирателят да си представя образа на г-жа Митева и образа на г-жа Дончева преди да гласува. Аз се надявам на висока избирателна активност“, обяви Филип Станев.  

  Вашият коментар

  Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

  info @ varnautre.bg

  За Varnautre.bg