• Варна
  16°
  разкъсана облачност
  Влажност: 87%
  Красен Кралев: Подмяната продължава!
  Facebook Google Twitter LinkedIn Reddit

  Бившият министър на младежта и спорта направи коментар за работата на служебния кабинет

  Преди броени минути, бившият министър на младежта и спорта и народен представител Красен Кралев публикува във Фейсбук: “отчет на служебното правителство на Румен Радев, който няма как да чуете”:
  – Организирахме най-честните избори в историята, като броихме половин процент два дни. Това наложи прекрасните машини да преспят тук-там, но нито една от тях не беше манипулирана. Особена заслуга за това има другарят Бойко Рашков. Не е ясно защо обаче няма нито едно дело за купуване на гласове-явно нещо не са се разбрали с другаря Янаки Стоилов;
  – Изчегъртахме ненужната никому магистрала “Хемус”. И на всичко отгоре прибрахме половин милиард от нея обратно. За да можем да представим в по-добра светлина Румен Спецов-че както го бяха заяли за циганина, дето му харизал фирмата…
  – Представихме като уникално постижение ръст на БВП от 9,5%, нищо, че останалите държави от ЕС са над 20 на сто.
  – Преработихме плана за възстановяване на онези от ГЕРБ по такъв перфектен начин, че и ние не го внесохме. Но свършихме идеална работа. Заради това Кирил Петков няма време да отиде до Румъния, за да си вземе документа, че вече не е канадец. Друга причина няма.
  – Успешно вдигнахме инфлацията над 3%, за да няма как да се въведе еврото, както искаха онези от ГЕРБ. Щяло да доведе до банкова стабилност. Промяна трябва, а не стабилност!
  – Отказахме да пуснем в експлоатация готови пътища, защото са направени некачествено от онези от ГЕРБ. Не можем да разберем защо народът мрънка, че от София до Перник се стига за 2-3 часа. Можеше и повече да са.
  – Хлябът подгони 2 лева, а олиото – 6. Това означава, че се грижим за туризма в съседните страни. В Румъния например българското олио е три пъти по-евтино.
  – Поставихме нов европейски рекорд по цена на тока, но никой не го забеляза. Защото искаха промяна и я получиха!
  -Твърдо сме решени, ако останем на поста цената на газта да стане поне тройна. Промяната продължава!
  – Обезглавихме най-големите болници в името на това един път да станем №1 в Европа. По смъртност.
  – Осигурихме огромна германска (или пък беше албанска) инвестиция за електромобили, които ще се купуват като топъл хляб на Запад. Благодарим на нашия Кирил и неговия адаш, че се съгласиха да вкарат държавата в тази сделка за милиони!
  Подмяната продължава!”

  1 коментар

  1. Ju

   Коментар за – стадион Варна с небостъргач на терена?

  Вашият коментар

  Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

  info @ varnautre.bg

  За Varnautre.bg