• Варна
  16°
  разкъсана облачност
  Влажност: 87%
  Джамбазки: “Изчегъртването” завърши с рязко повишаване на цените
  Facebook Google Twitter LinkedIn Reddit

  Безпокои ме, че в Народното събрание някакви хора се обиждат по най-каруцарски, безобразен начин, подчерта евродепутатът

  “Безпокои ме картината в магазините и бензиностанции, защото “изчегъртването” завърши с рязкото повишаване на цените на тока – най-скъпия в Европа, на горивата, на основни хранителни стоки. Безпокои ме, че в Народното събрание някакви хора се обиждат по най-каруцарски, безобразен начин”. Това каза пред БНТ евродепутатът Ангел Джамбазки – заместник-председател на ВМРО.

  “Подобен език Народното събрание не помни от годините около 19-майския преврат. Не знам дали това “забавление” може да компенсира огромния скок на цените в бита”, продължи той и призова: “Време е да спрат да си играят на изчегъртвания и да започнат да работят.”

  Според него е задължително да се наложи мораториум върху износа на електроенергия, да се премахне “безсмислената” КЕВР и всичките енергомощности да заработят на пълни обороти, за да се овладее ескалацията в цената на тока.

  На въпрос дали е възможно ваксинирането да стане задължително в ЕС Джамбазки подчерта, че не е привърженик на задължителното ваксиниране, но е категоричен, че трябва да се доверим на медицината и лекарите.

  “Факт е, че трябва да има една по-спокойна и разумна информация и спокойно насърчаване на хората да пазят своето здраве”, добави той.

  Вашият коментар

  Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

  info @ varnautre.bg

  За Varnautre.bg