• Варна
  16°
  разкъсана облачност
  Влажност: 87%
  ГЕРБ: Бойко Рашков не е вътрешен министър, а председател на предизборния щаб на Радев
  Facebook Google Twitter LinkedIn Reddit

  Заради такива като него, ще продължим още месеци да затъваме в кризата, в която сме в момента, отбеляза Тома Биков

  “От шест месеца ние от ГЕРБ-СДС питаме така нареченото “Братство на почтените”, сформирано около Румен Радев, защо и как е допуснато фирмата на шефа на НАП Румен Спецов да дължи на държавата 1,5 млн.лева задължения?! Този човек е измамник, но няма кой да го разследва”, каза Александър Иванов от ГЕРБ, който заедно с Тома Биков и Жечо Станков дадоха брифинг от село Ялботина, Община Драгоман.

  “Бойко Рашков да се заеме със случая на със заплахите за живота на шефа на НАП Румен Спецов. Защо е бил заплашван и от кого, как случаят с Ива Митева беше разкрит за ден, а сега Рашков не дава отговор“, каза Александър Иванов. Той уточни, че са дошли на място пред къщата на собственика на фирма на Спецов и призоваха да се разследва продажбата й със задълженията към хазната в размер на 1,5 млн. лв.

  От ГЕРБ настояват за отговори на няколко въпроса: Рашков попитал ли е Спецов кой ще възстанови неизплатените данъчни задължения на продадената компания? Защо МВР спи?

  “Притесняваме се, че може би новият собственик на тази фирма, след като е разбрал, че тя му е продадена със задължения, е започнал да търси отговорни“, допълни Иванов.

  “Рашков пуска предизборни димки. Той не е вътрешен министър, а председател на предизборния щаб на Радев. Настояваме предизборната кампания да бъде битка на идеи и партиите да намерят допирни точки. В противен случай, заради такива като Рашков, ще продължим още месеци да затъваме в тази криза, в която сме в момента”, каза Тома Биков .

  По темата за предстоящия вот Биков категорично заяви, че членовете на ГЕРБ ще бъдат инструктирани да не подписват никакви документи, давани им от полицията. А твърденията, че ГЕРБ и ДПС се готвят да купуват гласове, Биков определи като „смешни ченгесарски номера”.

  Вашият коментар

  Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

  info @ varnautre.bg

  За Varnautre.bg