• Варна
  16°
  разкъсана облачност
  Влажност: 87%
  Кралев: Българите са мъдър народ!
  Facebook Google Twitter LinkedIn Reddit

  След дълги месеци на безвремие, хаос и безпрецедентни кризи, хората се нуждаят от завръщане към нормалността, убеден е бившият министър от кабинета на Борисов

  “И става безпощадно ясно! Ако извънредните парламентарни избори бяха днес, над 22,5% от гласуващите биха избрали коалицията ГЕРБ-СДС (с 1% повече от резултатите, получени в изследването на същата агенция през месец август).

  Това показват резултатите от най-новото социологическо проучване, финансирано и реализирано съвместно от bTV и „Маркет ЛИНКС“. То е проведено в периода 14-20 септември 2021 г. Доскоро същите правеха и невъзможното, участвайки активно в свалянето на ГЕРБ от власт, така че не вярвам да са завишили резултатите на коалицията в проучването, очаквано би било по-скоро обратното”, написа в профила си в социалните мрежи Красен Кралев.

  “Формацията на Кирил Петков и Асен Василев събира около 11% подкрепа, като тя черпи своя електорален ресурс основно от ИТН, които се сриват до 13,5%. ДБ са спаднали до 11.9%, а коалицията на Мая Манолова “Изправи се БГ! Ние идваме“ остава извън парламента с 3,3 %. Повече от ясно е, че евентуален възход на ПП, ще доведе до още по-голям срив в резултата на ИТН, ДБ и ИБГНИ”, отбелязва Кралев.

  “Новият проект на министрите на Румен Радев ще стопи Чалгарите и ще изхвърли “мутрите” на Мая Манолова от политиката. ДБ също ще пострадат сериозно, но може би ще спечелят партньор. Или поне на това се надяват”, коментира Кралев.

  “Този срив в подкрепата на т.нар. партии на протеста води до изкачването на второ място на БСП (с 14.5%). И то без да има каквото и да е увеличение в електоралната подкрепа на социалистите през последните месеци”, допълва Кралев.

  “Става безпощадно ясно, както казах преди повече от месец, че “изчегъртващите” се превръщат в “изчегъртвани”.

  Българите са мъдър народ. Разбрахме, че “промяната” се оказа подмяна!

  Убеден съм, че след дълги месеци на безвремие, хаос и безпрецедентни кризи, хората се нуждаят от завръщане към нормалността. Българските граждани искат сигурност, спокойствие и стабилност”, категоричен е Кралев.

  Вашият коментар

  Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

  info @ varnautre.bg

  За Varnautre.bg