Фолк легендата Орнела: Ако са мислили, че съм починала - възкръснах

Булевард

30-10-2021, 17:01

Снимка:

Нова тв, кадър

Автор:

Bulgariautre.bg

Всичко от Автора

Още по Темата:

Фолк певицата Орнела е жива и здрава

Попфолк певицата с коментар за фалшивата новина, че е починала

Тази седмица беше разпространена фалшива новина, че попфолк звездата Орнела е починала. За щастие, звездата е жива и здрава и даде интервю за Нова телевизия. Тя е известна най-вече с хитовете си "Невиждани очи", "Тръгваш ли", "Тип топ" и "Изпий си кафето".

"Досега не ми се беше случвало подобно нещо. Жива съм все още. Ако са мислили, че съм починала - аз възкръснах. Определено не се изненадах, защото човешкият мозък произвежда повече неща, отколкото е възможно. Ние нямаме ценностна система, много малко хора останаха с Бога. Съжалявам много за това, което преживяха моите близки и приятели. Страдах за моите родители, майка ми много се травматизира. Нямам представа кой е първоизточникът на информацията, че съм починала, не мога да предположа", разказа Орнела.

Орнела, чието истинско име е Теодора, разказа, че се отказала от музикалната кариера преди години, за да стане медицинска сестра. Ориентирала се към чужбина и заминала за Германия, където живее в момента.

Приключих с този бизнес, защото сърцето ми каза: "Ти беше дотук, ти даде това, което трябваше да дадеш!". Песните, които пеех исках да са съдържателни, исках да оставя след себе си това, което мисля, и го постигнах. Исках да остана там, където съм, не исках да слизам надолу. И мисля, че успях да го направя. Просто исках да запазя чистотата си, исках да запазя себе си и принципите си. А това, което постигнах, не беше малко", сподели Орнела.