Съществуват ли безплатни турнири в ПокерСтарс?

Спорт

23-11-2021, 16:55

Автор:

Bulgariautre.bg

Всичко от Автора

Това е най-голямата онлайн покер зала в света и официален спонсор на Европейския Покер Тур. Основана е през 2001 година в Коста Рика от фирма „Rational Enterprises“, а седалището ѝ се намира на остров Ман. Залата има пазарна стойност от 3 милиарда долара и е най-голямото частно хазартно дружество,  с годишна печалба от 1.34 милиарда долара.  На платформата можете да намерите огромен брой и разнообразни игри, групирани в три основни раздела – Игри на маса, Слот и Живо Казино. Всички те са съпроводени от голям брой допълнителни опции, бонуси и прогресивен джакпот. Фрийрол в POKERSTARS пък са безплатни турнири, които се организират ежедневно и привличат множество любители на покера.


Как да играете покер безплатно?

На безплатните маси в сайта всички игри са с виртуални залози. Там ежедневно изпробват късмета си хиляди играчи, които искат да разучат добре играта и да подобрят стратегиите си, преди да се впуснат в големи игри с реални залози. Дори да загубят чиповете си те автоматично получават нови, с които могат да продължат да залагат и да бъдат в играта.  Какво да направите ли? Първо трябва да изтеглите софтуера за безплатен покер и да създадете нова сметка и да си направите регистрация, като попълните вашето потребителско име, парола и имейл адрес. Всичко това ще ви отнеме само няколко минути, а след това ще получите в сметката си виртуални чипове, за да започнете за играете.  В сайта ще откриете два вида игри „Кеш“ и „Турнири“.  Кеш игрите са класически вид, при който можете да се присъедините към дадена маса или да я напуснете по всяко време. Турнирите се организират и провеждат в определен час или когато са се регистрирали определен брой играчи. Правилата на играта са прости, всеки играе, докато не похарчи всичките си чипове, а този, който остане последен на масата е победител.

 

Игра с виртуални или истински пари?

От PokerStars предоставят възможността да се играе или с виртуални пари или да се правят реални залози. И в двата случая можете да изпробвате голямото разнообразие от игри на покер или да се включите в някой от турнирите. Играейки на безплатните маси всеки играч може да разучи правилата, стратегиите и да получи реална представа за всичко, което се предлага във всяка една игра, защото функциите, които ще откриете при безплатните игри след това ще откриете и на масите с реални залози.

 

Печелете пари с ежедневните фрийрол турнири по покер

Освен безплатните игри на покер от PokerStars предлагат на своите клиенти и шанс да спечелят пари във фрийрол турнирите, които са многобройни и се провеждат ежедневно. Фрийролите са турнири без входна такса. Въпреки това в тях всеки ден се разпределят награди с истински пари и са идеалният избор, ако искате да играете покер безплатно. За да намерите и да се включите във фрийролите е необходимо да изберете раздела „Истински пари“ в лобито, след това да отворите раздела „Турнири“ и оттам във филтъра за вход да изберете раздела „Безплатни турнири“. Ако влизате през мобилното приложение от вашия телефон първо изберете иконката за търсене, след това от новия прозорец изберете „Турнири“ и след това отново в търсете напишете „Фрийрол“.  След като се запознаете с голямото разнообразие от игри и разучите софтуера можете да се присъедините към големите играчи на масите с истински пари.