Как да изберем най-успешния сайт за футболни прогнози?

Спорт

24-11-2021, 07:00

Автор:

Bulgariautre.bg

Всичко от Автора

Въпрос за милиони с нееднозначен отговор! Нека обаче вникнем малко по-задълбочено в естеството на сайтовете за футболни прогнози и по този начин да стесним обръча от опции.

В действителност съществуват множество уеб-портали, като те се делят на съвсем различни видове и критерии. Логично, не само ние като нация залагаме, затова болшинството са чуждестранни, но пък има и родни такива като например http://футболни-прогнози.бг. Има и такива, които предоставят прогнози ежедневно. Съществува и друг еквивалент – сайтове, които дават своите предвиждания на по-редки периоди (на няколко дни, веднъж седмично и т.н.). Друг разграничителен белег би могъл да бъде - предоставяния коефициент или пък типа залог (права колонка, система, сингъли и други).

Как да се научим да бъдем истински успешни в залозите?

Типстър е човек, който дава прогнозите, докато бетър или гемблър (залагащ) е този, който поставя самите залози, тоест този, който реално поема риска. Много хора могат да бъдат доста прилични типстъри. За да бъдеш обаче истински успешен гемблър се изисква нещо повече. Преди да изберем сайта, чиито съвети и предвиждания ние ще следваме трябва да разрешим няколко други неща. Необходимо е да се въоръжим с търпение и да проявим железни нерви, тъй като при залозите има само два момента, които могат да ни подхлъзнат – когато печелим и когато губим, т.е. реално във всеки един момент. Както на много от нас се е случвало, при силна положителна серия ние започваме да се заслепяваме от скоропостижния и с лекота извоюван успех и правим все повече и по-рискови залози. А както е известно – по начина по който са дошли, с подобна лекота средствата могат и да се изпарят. Когато губим, пък се чувстваме, че сякаш някой ни е взел нещо, което ни дължи и ние трябва час по-скоро да си го върнем. Точно поради тази причина друг важен компонент в цялата ситуация е отделянето на така наречената банка – нашата първоначална инвестиция, от която ще залагаме средства. Тя трябва да бъде достатъчно голяма, за да имат смисъл залозите ни, но и трябва да бъде толкова малка, че да можем да си позволим да я загубим. Не, че сме тръгнали да си пилеем парите на вятъра, но е добре да знаем, че тази сума не е от жизненоважно значение за нас и можем да играем без притеснение и далеч по-освободено. Бидейки наясно с това можем да се насочим към избора на верен другар в неравностойната борба с букмейкърите.

Как да изберем откъде да получаваме прогнози?

Едно от най-важните неща тук е да изберем сайт, който има доказана система на успех и в дългосрочен план можем да разчитаме, че банката ни ще расте. Да изберем такъв доставчик на услугата, който има реални печеливши истории с действителни хора. По отношение на това дали да бъде платен или безплатен, правилен отговор няма, тъй като от една страна, ако срещу парите си получаваме качество, то защо да не си платим за това? От друга обаче, ако успеем да намерим нещо достатъчно добро и безплатно, защо в крайна сметка да плащаме за нещо, което можем да си набавим и без инвестирането на средства? Последният от фундаменталните критерии е да открием подобна платформа, която предоставя предвиждания, близки на тези, които самите ние бихме предложили. Това е важно условие, за да можем да имаме по-голямо предварително доверие на залозите си и да бъдем по-спокойни когато ги правим.

В крайна сметка основната роля на хазарта е да се забавляваме и е хубаво да не забравяме това! Ако пък забавлявайки се ние успеем да припечелваме по нещо в дългосрочен план и да трупаме банка – какво по-хубаво?