Да поиграем на играта Sweet Bonanza

Общество

15-03-2022, 14:47

Автор:

Bulgariautre.bg

Всичко от Автора

Играчите в онлайн казината все по-често се оглеждат за нови заглавия при ротативките. Не е тайна, че машинките са страст на пълнолетните фенове на хазарта и те често изпробват късмета си на тях. В тези среди се заговори за една нова игра, която носи името Sweet Bonanza и е известна в много точки на света. Тази слот машина пристигна и в българските онлайн платформи, а също се предлага безплатно в специализираните сайтове за демо игри. Нека обаче научим още за нея.

Какво представлява слот играта Sweet Bonanza?

Софтуерният разработчик Pragmatic Play пусна страхотната игра Sweet Bonanza, с която впечатли казино играчите. Това е ротативка с 6 колони и 20 линии, чиято тематика е свързана с плодовете и сладкишите. Интересното е, че този продукт дава немалко възможности за печалба. Още от пръв поглед се виждат опциите за превъртане (Respin) и задействането на безплатни завъртания. Тези хрумвания допаднаха на мнозина и те побързаха да изпробват машинката.

Множеството опции, с които може да умножите залога си или пък да закупите безплатни врътки, са все иновативни решения на разработчика. Последният твърди, че тази игра е с висока волатилност, което значи, че изплаща рядко печалби, но в особено големи размери. Тук отбелязваме, че Sweet Bonanza може да се играе с истински пари, а също и да се пусне нейната безплатна демо версия, от която не се печели нищо, но не можете и да загубите.

Защо Sweet Bonanza е толкова харесвана?

На първо време трябва да се отбележи интересът към бонусите и горещите опции. Те са в основата на успеха на тази игра, тъй като шансовете за печалба не са никак малко. Не на последно място обаче поставяме перфектно изпипаните графики и звукови ефекти, които прехвърлят играча в захарните заводи и сладките изкушения. За всичко това трябва да похвалим именно Pragmatic Play.

Направените проучвания показват покачване на търсенията на демото на играта. Потребителите искат да я изпробват за удоволствие, а някои от тях пристъпват и към реалните залагания. Не са малко хазартните оператори, които прибавиха заглавието в сайтовете си и това стана причината за прилива на нови клиенти. Естествено, всеки сам решава, дали да залага или да играе безплатно.

Как се играе на Sweet Bonanza?

Общо взето тази слот игра, не се различава от останалите. В началото, е необходимо да поставите залог, който започва от 0,20 ст. и стига до 100 лева. След като настроите залога си, трябва да натиснете бутона за завъртане на барабаните и ако имате комбинация от печеливши символи, ще спечелите нейната стойност.

На разположение на играчите е помощна таблица, в която са изписани печалбите за съвпадението на различните символи. Тук скатер символ е „близалката“ и тя задейства безплатните врътки, ако се покаже поне 3 пъти по барабаните на играта.

В заключение

Видео слотовете стават все по-забавни, но играчите трябва да бъдат внимателни. Все пак това са хазартни забавления носещи загуби. Ротативките са игри на късмета, а ако той не работи на ваша страна, е по-добре да се насочите към демонстрационните им версии, където няма да изгубите реални пари. А сега се разделяме с надеждата, че ви е било интересно да прочетете тази статия.